Sommerutstilling 2020 ut August

ūüĆ쬆Sommerutstilling st√•r ut August¬†ūüá≥ūüáī

Kjernetid alle dager 12-16:00, s√łndager stengt
Ring 93858470 for privat visning

Klikk for å se video

Kunstnerene:

Odd Nerdrum,¬†Arne M√¶land,¬†Kunstmaler Lars Tveit,¬†Ingri Egeberg¬†, Nina Havn,¬†Siren Blytt, √Ėde Spildo Nerdrum, Sebastian Salvo,¬†Igor Lazarev, Joseph Heffernan,¬†Naeem Searle, Hege Ullensvang,¬†Gisella Garcia,¬†Morten Molden,¬†Bj√łrn Strandenes,¬†Vidar Bratlund-m√¶land, Nick O’Leary, Jarl-Hugo L√•stad,¬†Matthew Betancourt,¬†Kyrre Grepp,¬†Alnassar Sculpture,¬†Svein Harry Sj√łvangen,¬†Ramon Haiti Filiu,¬†Naguib moein art work,¬†Anne Lise Gj√łst√łl,¬†Froydis Aarseth,¬†Laurie Grundt,¬†Ruth L√łnne,¬†Cathrine Bergsrud,¬†Chris Tap,¬†Karin Van Ommeren Sculptor, Gro R√łmer Lauritzsen, Lisa Shen,¬†P√•l Aker√ł, Fredrik K.B. med flere.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: