Nyttårs utstilling

Nyttårs utstilling står ut januar. “Far & Sønn” Nerdrum åpner lørdag 13. februar kl 13.Vi må se corona-tiltakene an, ang. åpning. Öde Spildo Nerdrum åpner utstillingen musikalsk på vårt gamle flygel og spiller Bergensk. Han er jo halvt Vestlending.Åpningen blir filmet og distribuert på sosiale medier.

Odd Nerdrum, Öde Spildo NerdrumArne Mæland, Ingri Egeberg,Bjørn Strandenes, Kjell Stig Amdam, Siren BlyttRamon Haiti Filiu, Igor Lazarev, Painting Nina Havn, Kyrre Grepp, Jose Alejandro, Hege Ullensvang, Morten Molden, Froydis Aarseth, Vidar Bratlund-Mæland, Cathrine Bergsrud, Ruth Lønne, Kyrre Grepp, Art by Hilde Marøy, Pål Akerø – Kunstside, Nimi Streetart, Joakim Aarseth Karlsen, Håkon Børs-Lind, Jonny Krucow Heng, Ruth Lønne, Arne Kästel, Svein Harry Sjøvangen, Laurie Grundt, Jarl-Hugo Låstad, Lars Tveit, Adam Schive Bjerck, Nick O’Leary Matthew Betancourt, Grethe Berge med flere!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: